Descărcați formularul de înscriere

[vc_row overlay=”none” fullwidth=”no”][vc_column width=”2/3″ wap_class=”” wap_id=””][vc_column_text]

Vă încurajăm să vă alăturați ASEMER prin completarea formularului de aderare pe care o puteți face pe această pagină web. Pentru a accesa acest formular, apăsați pe meniul de sus “Formular de înscriere”, apoi “Formular online”, sau pur și simplu, puteți face acest lucru apăsând pe acest link și urmând instrucțiunile și suportul care însoțesc formularul în vederea completării acestuia.

Dacă nu doriți să completați formularul de aderare online pe pagina noastră web, vă puteți asocia, de asemenea, descarcând formularul de aici, completând datele și trimițându-l către ASEMER.
Pentru aceasta, trebuie să descărcați de pe această pagină tipul de formular care corespunde categoriei dvs. de asociat.

Dacă o companie sau o firmă dorește să adere, trebuie să descarce modelul de formular pentru persoană juridică.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Descărcați formularul pentru persoană juridică” style=”modern” shape=”rounded” color=”danger” size=”md” align=”center” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fasemer.ro%2Fv2%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F11%2Fformular-juridica.pdf||”][vc_column_text]

Dacă o persoană fizică dorește să adere, trebuie să descarce modelul de formular pentru persoană fizică.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Descărcați formularul pentru persoană fizică” style=”modern” shape=”rounded” color=”danger” size=”md” align=”center” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fasemer.ro%2Fv2%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F11%2Fformular-persona-fisica.pdf||”][vc_column_text]

Dacă o persoană fizică autorizată în România dorește să se înscrie, trebuie să descarce modelul de formular pentru PFA.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Descărcați formularul pentru PFA” style=”modern” shape=”rounded” color=”danger” size=”md” align=”center” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fasemer.ro%2Fv2%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F11%2Fformular-PFA.pdf||”][vc_column_text]

Formularul de înscriere se va descarca în format document pdf.

După ce este descarcat, formularul trebuie printat și completat cu toate datele solicitate, semnat si stampilat (dacă este necesar).
Este necesar să trimiteți ulterior originalul în atenția ASEMER, la următoarea adresă: Strada Nicolae Filipescu nr.39-41, etaj 4, Sector 2, București. România.
O data primit formularul, ASEMER va trimite un email în atenția dvs. pentru a va confirma recepționarea acestuia și pentru a va invita să plătiți cotizația de participare corespunzătoare.
Cotizația de participare nu trebuie plătită decât în urma recepționării unui email oficial din partea ASEMER în acest sens.
Pentru orice problemă sau nelămurire, ne puteți contacta trimițând un email la adresa office@asemer.ro sau apelând numărul de telefon (+40)786 460 979 la care Dra. Gabriela Ristea vă va sta la dispoziție pentru orice nelămurire sau problemă.

Dorim ca înscrierea să fie un proces ușor pentru dumneavoastră și ne vom simți onorați să vă avem în rândul asociaților noștri.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ wap_class=”” wap_id=””][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share