Gala fermierilor romani din transilvania

PRIAevents, în parteneriat cu  USAMV Cluj-Napoca, vă invită să luați parte la GALA FERMIERILOR DIN TRANSILVANIA și TÂRG DE OPORTUNITĂȚI CARIERĂ ÎN AGRICULTURĂ – 24 mai 2022, ora 9:30, care va avea loc la USAMV Cluj-Napoca. Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora si vom reuni fermierii din toata Romania.

Acest eveniment reprezintă reuniunea anuală a fermierilor din Transilvania a reprezentantilor domeniilor conexe agriculturii.

GALA FERMIERILOR DIN TRANSILVANIA reunește comunitatea agricolă din Transilvania ( dar și din alte zone pentru ca va fi transmisă și live) într-o ceremonie extrem de prestigioasă la USAMV Cluj-Napoca pe 24 mai 2022, ora 9:30 și în direct de la 10:00.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

ÎN PREMIERĂ, vom include și Târg de Oportunități de Carieră în Agricultură, unde vor participa atât fermieri, companii, specialiști și studenți ai Universitătilor Agricole din România. Așadar,  organizăm în premieră o GALĂ și un TÂRG DE OPORTUNITĂȚI CARIERĂ ÎN AGRICULTURĂ.

AGENDA

 • 09:30 – Inregistrarea participanților si Welcome Coffee Break
 • 10:00 – Start eveniment 
 • 10:05-12:00 – Panel online – Agricultura 2021. Investiții. Proiecte. Colaborări. Green. Povești de succes 12,00- 12,30 –Festivitatea de premiere: Gala Fermierilor din Transilvania. Prezentarea fiecărui premiant și discursursuri
 • 12:30-13:30 – Networking Lunch

Temele pe care le vom aborda sunt: 

Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – fer procesatori si producători? Cum putem beneficia de prevederile PAC 2021-2027? Ne concentra mediu si pe digitalizare? Cum arata stadiul plății subvențiilor în acest moment? Green deal și agricultura Agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă Agricultura bio. Se poate dezvolta șimai mult? Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada? Importanța produselor românești în strategia retailerilor. Ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă? Codul de bune practici agricole Cercetarea și importanta acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în Romania Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor? Cum sunt finanțate fermele de familie si fermele mai mari din Romania? Legea terenurilor agricole 2021. Status Cum se face pregătirea forței de munca in acest domeniu? Învățământul dual in agricultura in Romania. Cum se poate crește numărul absolvenților? Rolul asociațiilor și clusterelor agricole Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? De ce au nevoie pentru a-și crește afacerile? Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

Lectorii care au confirmat  până acum sunt :

 • Prof. dr. Cornel CĂTOI  – Rector  Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
 • Prof. dr. Roxana VIDICAN – Decan Facultatea de Agricultură,  Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
 • Paul KMEN– Director General Adjunct, APIA
 • Csaba Lengel – CEO, S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.
 • Dacian BADEA  –  Fermele Ecologice Silvania Cooperativă agricolă
 • Felix ARION – Președinte Transilvania AgroCluster
 • Maria CODREA – Antreprenor, Ferma Codrea
 • Alina NEDELUȘ – Antreprenor, Bio Culture
 • Daniel Ștefan VICOVANU  CEO, DSV Digital

Pentru participarea la USAMV Cluj-Napoca completațihttps://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-din-transilvania-usamv-cluj-napoca/ 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

24 May 2022

Time

9:30 AM - 1:30 PM

More Info

Read More

Location

USAMV Cluj-Napoca
Cluj-Napoca

Location 2

Online

Organizer

PRIA EVENTS
Website
https://priaevents.ro/
Read More

Suscríbete

Entradas Recientes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share