Oferte pentru asociații ASEMER

[vc_row overlay=”none” fullwidth=”no”][vc_column width=”1/1″ wap_class=”” wap_id=””][vc_accordion collapsible=”” disable_keyboard=”” active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Ofertă traduceri și cursuri de limbi străine iTRAD”][vc_column_text]

iTrad începe anul cu o ofertă specială pentru asociații ASEMER: un discount de 5% pentru servicii de traduceri, interpretariat, cursuri de limba spaniolă și cursuri de limba engleză.

Membrii echipei sunt traducători autorizați, recunoscuți de Ministerul de Justiție, cu studii solide și experiență relevantă în domeniul traducerilor și interpretariatului.

Traducătorii iTrad au experiență relevantă în domeniu, oferă o garanție a calității lucrării și execută proiectele respectând termenele de livrare, cu rapiditate și profesionalism.

Asigurăm servicii de interpretariat consecutiv sau simultan pentru evenimente și conferințe, din și în aproape toate limbile.

iTrad organizează cursuri de limba spaniolă și cursuri de limba engleză pentru persoanele fizice sau juridice, adaptate la nevoile clientului.

Pentru cei interesați de serviciile noastre, ne pot contacta la adresa de mail office@itrad.eu sau la numărul de telefon 0740.398.970[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Oferta biroului de avocatură Anghelescu Doina”]
[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”OFERTA WORLD CLASS”][vc_column_text]

[pdf-embedder url=”http://asemer.ro/wp-content/uploads/2016/10/Oferta-WORLDCLASS.pdf”]

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Oferta Hotel Cismigiu”][vc_column_text]

[pdf-embedder url=”http://asemer.ro/wp-content/uploads/2015/11/Hotel-Cismigiu-oferta-Asemer.pdf”]

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”RESPONSABILITATE LEGALĂ: ASEMER nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul publicărilor puse la dispoziție de terțe persoane sau firme. “]
[/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share