Salutul Președintelui ASEMER

[vc_row overlay=”none” fullwidth=”no”][vc_column width=”2/3″ wap_class=”” wap_id=””][vc_column_text]

Stimate prieten,

În luna septembrie a anului 2013 s-a constituit prima Asociație a Firmelor Spaniole în România (ASEMER).

De multă vreme, am considerat că era necesar să existe o platformă care să apere interesele tuturor firmelor și ale profesioniștilor spanioli care își desfășoară activitatea în România, similară cu alte platforme existente, care reprezintă cu mult succes interesele firmelor din alte state, și care să poată face auzită vocea membrilor săi în societatea românească și înaintea autorităților române și spaniole.

ASEMER are ca obiectiv principal promovarea, îmbunătățirea și sprijinirea relațiilor economice dintre companiile spaniole și organizațiile sau companiile românești. Prin intermediul ASEMER dorim să promovăm, să potențăm și să dezvoltăm relațiile cu caracter economic dintre firmele și oamenii de afaceri din Spania și organismele și companiile din România.

Ne dorim ca, de la început de drum, ASEMER să fie un partener onest și leal cu societatea românească în general și cu autoritățile și cu companiile românești în special, colaborând în măsura în care va fi posibil, la dezvoltarea și la modernizarea acestei țări. Dorim să ne desfășurăm activitatea în spiritul egalității, împărtășind experiențe, erori comise și învățând despre modul în care se muncește în această țară, o țară care împarte cu Spania un spațiu comun cum este cel al Uniunii Europene, o țară care împarte cu Spania o cultură și, într-o anumită măsură, un fel de a fi și de a vedea viața.

Pe acest site veți găsi o mulțime de informații despre ceea ce suntem, ceea ce facem și ceea ce vrem să dezvoltăm. Nu ezitați să ne trimiteți orice idee, propunere și chiar orice critică pe care o considerați oportună. Este începutul unui nou drum, al unei aventuri la care vă invităm să vă alăturați.

Un salut cordial,

sig
Președinte

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ wap_class=”” wap_id=””][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share