Tipuri de evenimente

[vc_row overlay=”none” fullwidth=”no”][vc_column width=”2/3″ wap_class=”” wap_id=””][vc_column_text]

Activitățile prevăzute în statutul ASEMER sunt foarte ample și ambițioase

Stabilirea și realizarea acestora sunt în strânsă corelație cu capacitatea financiară și cu resursele Asociației, precum și cu implicarea și participarea membrilor acesteia și a Consiliului Director.

[/vc_column_text][vc_accordion collapsible=”” disable_keyboard=”” active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Sesiuni de Networking”][vc_column_text]

Ce este sesiunea de Networking?
  • Conceptul de Networking se află astăzi pe buzele tuturor și practic la toate nivelurile, dar “Ce se înțelege prin sesiunea de networking?”. În ziua de astăzi, specialiștii înțeleg acest termen ca “rețea de contacte” iar  “a face networking” este echivalent “participării la activități și evenimente cu scopul extinderii rețelei de contacte profesionale și pentru a căuta oportunități de afaceri”.
  • Traducerea ad literam a termenului ”networking” ar fi “sa lucrezi rețeaua proprie de contacte”.
  • Pe scurt, baza networking-ului este construirea de relații cu oameni din același mediu profesional, care doresc sa facă afaceri cu dvs. sau cu care veți putea face afaceri în viitor, într-un fel sau altul.
  • Este,  într-o anumită măsură, o formă de vânzare personală. Trebuie să vă faceți cunoscuți, să prezentați specializarea pe care o aveți și avantajele companiei pentru care lucrați, pentru a putea primi mai multe solicitări de informații din partea contactelor pe care le aveți și pentru a le câștiga încrederea. Networking-ul se bazează, de asemenea, pe generarea notorietății, să vă faceți cunoscuți, să fiți o buna referință pentru a fi recomandat altor persoane de către contactele dvs.

Asociații vor fi informați cu privire la sesiunile de networking care vor avea loc prin intermediul paginii web ASEMER și a poștei electronice.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Mese rotunde”][vc_column_text]

ASEMER va invita la fiecare masă rotundă experți spanioli atât din domeniul privat cât și public, precum și reprezentanți ai instituțiilor românești.

Asociații vor fi informați despre Mesele Rotunde ce vor avea loc prin intermediul paginii web ASEMER și a poștei electronice.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Mic dejunuri de lucru”][vc_column_text]

ASEMER va invita la mic dejunurile de lucru reprezentanți de seamă ai instituțiilor românești și experți spanioli atât din mediul privat cât și public. Asociații vor fi informați cu privire la mic dejunurile de lucru prin intermediul paginii web ASEMER și a poștei electronice.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Conferințe”][vc_column_text]

ASEMER organizează conferințe și colocvii la care sunt invitate personalități din România și/sau Spania din mediul privat sau public care pot oferi o viziune realistă asupra aspectelor economice de actualitate din România, în special în domeniile de activitate pe care le au societățile spaniole din țară.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/3″ wap_class=”” wap_id=””][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share