Colaboración con Revista Patronatului Român

Performanță în administrația locală

La inceputul lunii februarie a avut loc un eveniment online de prezentare a ceea ce urmează să fie “Platforma pentru administrație publică locală” pe care o pregăteşte Partener APL Management SRL Bucureşti.

Platforma este într-o etapă de început, dar din prezentarea website-ului, am remarcat declaraţia inițiatorului – Domnul Ionel Chiriță: “Partener APL Management este o firmă specializată în domeniul administraţiei publice locale, care printr-un pachet complex de instrumente (expertiză, activităţi specifice pentru perfecţionare profesională, evenimente online, prevenţie, informaţii recente, produse şi servicii pentru a.p.l. şi dezbateri în timp real între practicienii fiecărui compartiment din primărie/consiliu judeţean), gestionat prin <<Platforma pentru administraţie publică locală>>, susţine realizarea unei administraţii publice locale mai accesibilă principalilor săi beneficiari, persoane fizice şi juridice, mai prietenoasă cu aceştia şi mai eficientă, prin proceduri cât mai facile şi promte.”

Principalele secțiuni ale platformei sunt: Opinii experți, Webinarii, Evenimente online, Prevenție în APL, Știri APL, Servicii pentru APL, Forumuri profesionale.

În timpul evenimentului, am reținut că “Am reuşit să facem o echipă de experţi din ariile de activitate ale administraţiei publice locale, care va fi completată cu nume la fel de răsunătoare de practicieni ai domeniului şi de universitari.”

Toate secțiunile sunt accesibile în mod liber, diferențiat între vizitatori neînregistraţi și utilizatorii logaţi în platformă, accesul fiind gratuit pentru toţi.

În timpul evenimentului, cu privire la secțiunile “Webinarii” şi “Evenimente online”, despre care se așteaptă să fie în atenția profesioniștilor din administrația locală, Domnul Ionel Chiriță a subliniat “Ne vom adresa cu aceste secţiuni ale Platformei tuturor celor care lucrează în administrația locală. În fiecare săptămână vom organiza câte un webinar specific pentru fiecare compartiment în parte, care funcționează într-o primărie şi zilnic vom prezenta ştiri audio-voice sau podcast-uri audio sau video (interviuri). Perioada de probă publică pentru aceste secțiuni va debuta în luna martie.”

Este de remarcat pe această platformă o secțiune originală – secțiunea de prevenţie, secțiune organizată pe patru capitole: incompatibilităţi, conflicte de interese, noutăţi legislative şi bune şi rele pratici în administraţia publică locală. Toate vor fi prezentate într-un concept original, folosind clipuri-video realizate cu ajutorul unor programe de animaţie.
Platforma va găzdui în secţiunea “Servicii pentru APL” oferte de produse, servicii şi lucrări care sunt de cel mai bun raport preţ-calitate, ale firmelor membrilor Echipei APL şi ale altor firme colaboratoare, care înglobează tehnologii inovative, know-how şi expertiză de cel mai ridicat nivel.

O platformă complexă, dedicată administraţiei locale, cu un potențial deosebit de a contribui la performanța, eficiența și eficacitatea activităților din primării şi consilii judeţene, cu o misiune, viziune şi obiective generoase:

https://www.youtube.com/watch?v=rrr-31tHucs&feature=emb_title

Articol scris de Cezar Iulian Armasu si publicat pe site-ul https://revistapatronatuluiroman.ro/performanta-in-administratia-locala/

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share