Colaboración con Revista Patronatului Român

Semn de carte de afaceri: despre Meseriile Viitorului și Inteligența Artificială

Andreea Paul din 2018 până în prezent este Conf. Univ. Dr. la Facultatea de Relații Economice Internaționale la ASE, iar din 2017 până în prezent este președinte și membru fondator INACO – Inițiativa pentru competitivitate. INACO a publicat de curând Ghidul Meseriilor care a ajuns la cea de-a patra ediție, disponibilă online. Mai mult decât atât INACO a primit premiul educational inovator al anului 2021, oferit în martie anul acesta la manifestarea comercială BETT- cea mai mare manifestare în domeniul tehnologiei la nivel mondial, de către compania AVANTIS.

Andreea Paul a ocupat poziții de Consilier Prezidențial, consilier parlamentar, consilier la cabinet europarlamentar și a fost și deputat în Parlamentul României.

Adina Tarry are o experiență deosebită în afaceri, este autoarea cărților: Design Thinking for Smaller Enterprise Development: A Societalbydesign Model for Adaptation to a Digital Age, Hardcover, ce a apărut în 2020 în Marea Britanie și a Coaching with Careers and AI in mind: Grounding a Hopeful and Resourceful Self Fit for a Digital World ce a apărut în anul 2018, amândouă la editura Routledge. Adina este consultant cu experiență în afaceri și management, strateg AI și dezvoltare organizațională, mentor și master coach cu multiple acreditări.

Aceasta este și psiholog – psihologia afacerilor și a consumatorilor, lector extern, si speaker și are o experiență deosebită cu întreprinderi multinaționale cum ar fi: IBM, Alcatel, Johnson & Johnson, Bristol Myers Squibb, dar și o experiență în dezvoltarea oamenilor de business.

Tema emisiunii a făcut referință la meseriile viitorului și inteligența artificială.

Urmăriți emisiunea pe canalul de YouTube al Revistei Patronatului Român: https://www.youtube.com/watch?v=65o5PzSiFKQ&feature=emb_title

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share