Colaboración con Revista Patronatului Român

Business 360 Men and Women în Business

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de Elite Business Women Club și Revista Patronatului Român în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie București.

La 154 de ani de la înființarea Camerei de Comerț și Industrie, Iuliu Stocklosa, Președintele Camerei de Comerț și Industrie, a precizat că va continua să contribuie la dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri prin toate mijloacele specifice unei Camere de Comerț moderne. Obiectivele generale ale Camerei de Comerț și Industrie susțin asumarea unui rol important, acela de a face cunoscute proiecte, idei de afaceri, stiluri de management, care să inspire și să motiveze noul val de antreprenori, care să aducă economia românească cu un pas în față și să contribuie la reducerea decalajelor față de economiile vestice.

Citește mai multe aici: https://revistapatronatuluiroman.ro/conferinta-business-360-men-and-women-in-business-speakeri-panel-1/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share