News from ASEMER’s associates – Confident Communications

Confident Communications, noua agenție de PR pentru ASEMER

 

 Confident Communications este noua agenție de relații publice pentru ASEMER!

„Confident Communications are experiență anterioară semnificativă pe consultanță de comunicare pentru o serie de companii cu capital spaniol, așadar ne-a fost ușor să dezvoltăm cea mai potrivită strategie pentru ASEMER. Această strategie de comunicare are ca obiective creșterea reputației ASEMER și a comunității de investitori spanioli în România, și se va focusa pe atragerea de noi membri, pe susținerea dinamicii relațiilor bilaterale între Spania și România și desigur pe promovarea companiilor membre ASEMER. Pilonii de proiecte pe care vom comunica sunt: comercial, educațional, legislativ, cultural și sportiv”, spune Mara Gojgar, fondator Confident Communications. 

„Suntem o organizație foarte dinamică și aveam nevoie de un partener de comunicare experimentat, care să ne ajute să creăm o mai bună vizibilitate asupra oportunităților de investiții pe care România le oferă companiilor spaniole. Abordarea strategică propusă de Confident Communications a rezonat foarte bine cu viziunea și obiectivele noastre în România. Numărul investitorilor din Spania care vin în România este însă în creștere, iar prezența noastră aici atestă potențialul pieței din România”, spune Emilio Luque Ascanio, președintele ASEMER.

Fondată în anul 2011, Confident Communications este formată din: Confident PR, business communication consultancy specializată în comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto și B2B și Venus Five Studio, divizie specializată de servicii foto, video, podcast și live streaming.

În anul 2021, Confident Communications a câștigat 2 premii Silver pentru Tech PR și Brand PR – New products & services în cadrul Galei PR Award, iar în anul 2020, agenția a obținut distincția Small Consultancy of the Year în cadrul aceleiași competiții. De asemenea, proiectele de tech ale agenției s-au aflat pe lista scurtă în cadrul Eventiada, cea mai mare competiție din industria de PR din Europa de Est, CIS și Asia Centrală, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Din portofoliul agenției fac parte clienți precum Xiaomi, VTEX, VOXA, Anchor Grup, Homing Properties, Next UP (Ciel), METAMINDS, DSV Solutions, Connections, Mitsubishi, Spaces, Regus, Liberty Galați. Agenția este membru în Chartered Institute of Public Relations din Londra.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share