COLABORACIÓN CON REVISTA PATRONATULUI ROMĂAN

Jocul cu mărgele de sticlă

Byredactia

23 iulie 2023

foto: freepik

Sunt Aurelia Filip și sunt designer de interior; de când mă știu am fost creatoare și creativă, am crescut printre artiști, sculptori și arhitecți.

Călătoria mea în lumea designului de interior am început-o în 2003 pictând un bar în Italia – acolo am descoperit că îmi plac interioarele și îmi place să creez spații pe care oamenii să le folosească zi de zi, nu doar tablouri pe care să le vadă odată la o expoziție.

Am continuat cu restaurarea unei clădiri foarte frumoase din centru Bucurestiului alături de o echipă de pictori și restauratori. Beneficiarul era un mare pasionat de design și avea o bibliotecă imensă de albume de artă și de design, un spirit renascentist ce prelease un palat și l-a adus la măreția lui interbelică.

A fost o experiență minunată din care am învățat foarte mult, mai ales foarte multe despre călătoria culturală fascinantă care este designul de interior.

Apoi am fost designer într-un mare showroom de mobilier, deși eram foarte tânără, acesta răspundere m-a impulsionat, nu m-a intimidat.
Așa am descoperit că pot orice și că designul poate să devină ca jocul cu mărgele de sticlă… – un joc la care să excelez și de care să nu mă plictisesc niciodată, cu mii de combinații posibile care mereu iți stimulează inteligența și creativitatea.

Împreună cu echipa mea am create unele dintre cele mai frumoase spații pentru evenimente, începând cu Ambasad’or Events, care a fost primul meu proiect Horeca.
1000 de metri pătrați cu 3 saloane de eveneimente, piscină, bucatarie și cort de evenimente cu investiție de milioane de euro, a fost un proiect mare la vremea respectivă. Acest proiect a schimbat modul în care nunțile erau văzute și conduse în România, a creat un nou model de business și o modă.

Au urmat gradina de la Aristocrat Events, Chateau Blanc din Slatina – un proiect de mare anvergură cu săli de evenimente de 600 mp, Galamour events din Huși cu o sală foarte mare de 900mp, Bellisimo Grande din Buzău, cu sală de eveniemnte, piscină și cort de eveneminete, cort special pentru care am studiat multe detalii privitoare la iluminatul și austica unul dom geodesic.

Pentru Casa Românească din Hațeg am preluat fiecare zonă în parte și am adus organic, în timp de 3 ani, complexul la un nou nivel. Este un proiect mare cu restaurant, săli de evenimente și corpuri piscină, sauna, jacuzzi, loc de joacă pentru copii.

Anul trecut am creat pentru Domeniile Safica designul pentru un cort de evenimente ce schimbă paradigma cortului alb cu drapaje; este un cort cu design industrial și multe plante verzi, un tavan întreg.

Proiectele de restaurante și cafenele au fost mereu foavoritele mele pentru că acolo creativitatea este mereu pusă la încercare. Obiectele de design sunt spectaculoase și mixul de stiluri și de texturi face diferența.

Între timp am creat Bemolle Café în pasajul Villacrosse, restaurantele B3ton cu un vibe young and fresh și Bryo Apettite, saloane de cosmetică, barbershop-uri etc. Proietce frumoase și versatile ale unor oameni creative ca noi și pasionați de ceea ce fac.

Așa a început totul, între timp am create sute de case, doar în ultimi doi ani am făcut 600 de camere pentru 350 de beneficari din toată țara. A fost un început bun pentru proiectul nostru de suflet kamera.ro

Adunați sunt mai mult de 100.000 de metri pătrați desenați de noi la Houseline în 15 ani de experiență.

Alături mi-a fost mereu  Radu Filip – partenerul meu în business și soțul meu, a cărui pasiune pentru oameni uneori întrece pasiunea mea pentru designul de interior. Motivația lui este ca designul să ajungă la orice om: își dorește acest lucru, să imbunataeasca viața și să aducă frumosul în orice colț al țării.

Acestă pasinea a mea pentru design și a lui pentru oameni ne-a motivat să facem proiectul kamera.ro, un proiect de design online care poate ajunge prin simplificarea procesului, complex de altfel al designului și implementarea facilă în toată țara.

Adunăm în fiecare zi mărgele de sticlă colorate pentru jocul acesta ultim, mereu nou și diferit care este designul de interior.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share