A.I. – Aplicații, oportunități și controverse

„The Right Business Choice” este un proiect de comunicare de business care se compune dintr-o serie de evenimente „360 professional business breakfast events” și o serie de emisiuni video „The Right Business Choice” difuzate online pe paginile social media Revista Patronatului Român – streming simultan pe Facebook, Linkedin, Youtube și preluate în secțiunea video din revista online revistapatronatuluiroman.ro.

Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1ftsk4fRswNV9XbE6b4Q96UY

Ne propunem astfel crearea unei comunități de business dinamice, care să împărtășească din experiența antreprenorială și expertiza profesională.

După  „Finanțarea Societăților Comerciale”, „Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții”, „cumperi, vinzi, închiriezi proprietăți imobiliare”, organizatorii: Aura Icodin, fondator A_BEST și Revista Patronatului Român propun pentru evenimentul din 20 septembrie 2023, 9:30 – 11:30, București, Suter Palace, Aleea Suter 23-25 tema: „A.I. Aplicații, oportunități și controverse”.

Partener: Consiliul Patronatelor ESG din România.
Parteneri media: Revista Cariere, Club Antreprenor, Business Voice.
Eveniment partener: „Romania esti TU!”

bilete magazin online: https://cezariulian.ro/magazin/a-i-aplicatii-oportunitati-si-controverse/

Evenimentul care își propune să aducă în fața audienței și a mediului de afaceri în general, un tablou al tendințelor cu impact în utilizarea tehnologiei A.I., dar și aspecte privind reglementarea și necesitatea de reglementare a domeniului, temele principale din dezbaterile privind potențialul de risc în dezvoltarea și utilizarea aplicațiilor A.I.

Inteligența artificială, privită prin prisma unui potențial enorm de dezvoltare care va schimba paradigma în multe domenii de activitate, dar și ca cea mai mare amenințare cu care umanitatea s-a confruntat vreodată, oferă pentru mediul de afaceri o multitudine de teme și preocupări.

Aspectele etice ale utilizării A.I., riscurile de securitate sunt, deasementea, teme curente de dezbatere pentru mediul de afaceri.

Planurile de afaceri, strategiile de dezvoltare, alocările de capital, investițiile țin cont și fac referire la utilizarea inteligenței artificiale, alături de modificările anticipate în piața forței de muncă și riscurile asociate consecințelor neintenționale ale utilizării A.I.

Și toate acestea sunt doar o parte din procuparile pentru un domeniu care, deși aflat la început de drum, are o dinamică de dezvoltare fară precedent.

Evenimentul, de tipul business breakfast, se desfășoară pe două secțiuni:
– Experience sharing meeting;
– Business networking;

În prima parte, speakerii vor prezenta teme care vor fi în atenția atât a participanților la eveniment, cât și în atenția audienței online a Revistei Patronatului Român.

În secțiunea de business networking vom avea ocazia să dezbatem, să detaliem subiectele prezentate, dar mai ales să facem schimb de date de contact pentru a dezvolta legături și noi oportunități de afaceri.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share