„MEET THE EUROPEAN COURT OF ARBITRATION IN ROMANIA”

Avem plăcerea sa vă  invitam la evenimentul de afaceri „MEET THE EUROPEAN COURT OF ARBITRATION IN ROMANIA ce va avea loc în data de 12.10.2023, începând cu ora 16:00, în București, str. Silvestru 79, Sector 2.

Inițiativa acestui eveniment aparține Curții Europene de Arbitraj  (CEA) care, împreună cu Consiliul Patronatelor ESG din România, alături de partenerii permanenți ai CEA: Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Moldova (BEROCC), Asociația companiilor spaniole din România (ASEMER), Camera de Comerț Italiană pentru România (CCIPR), și-au propus să promoveze arbitrajul comercial ca modalitate alternativă de soluționare a disputelor, fiind un prim demers practic și efectiv în acest sens.

Printre lectorii evenimentului, menționăm:

  • Dl. Mauro Rubino-Sammartano, Președinte al Curții Europene de Arbitraj;
  • Dr. Beatrice Onica – Jarka, FCIArb, Președinte al Curții Europene de Arbitraj  – Capitolul Români;
  • Dl. Emilio Luque Ascanio, Președinte Asociației Companiilor Spaniole din România (ASEMER);
  • Dl. Alain Schodts,  Director executiv al Camerei de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova BEROCC;
  • D-na Daniela Marișcu, Președinte Consiliului Patronatelor ESG din România, antreprenor și investitor, Co-fondator Aquatica Experience.

Evenimentul se bucură și de o serie de parteneri media dintre care menționăm: Revista Cariere, Business Voice, Revista Patronatului Român, Club Antreprenor, NORMEDIA, Asociația Internațională de Arbitraj.

Fiind un eveniment care se adresează în mod egal și direct atât mediului public, cât și mediului privat de afaceri, acesta își propune să introducă și să prezinte CAPITOLUL ROMÂNIA al Curții Europene de Arbitraj (scop, obiective etc.), prezentare ce va fi  urmată de un cocktail event.

Sperăm că veți avea plăcerea de a ne fi alături în cadrul acestui eveniment, sens în care, în măsura în care sunteți interesat să participați la eveniment, vă adresăm rugămintea de a completa formularul de participare din link-ul de mai jos:

https://forms.gle/X8ci8XuxpeNC2TZd6

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share