COLABORACIÓN CON REVISTA PATRONATULUI ROMĂN

Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate

Byredactia

22 ianuarie 2024

Seria de evenimente „360 professional business breakfast events” a apartut ca o dezvoltare a conceptului „The Right Business Choice” – serie de emisiuni video difuzate online, care a ajuns la ediția cu numărul 28.

Ne propunem astfel dezvoltarea unui proiect de comunicare amplu, crearea unei comunități de business dinamice, care să împărtășească în continuare din experiența sa antreprenorială și expertiza sa profesională.

Organizatorii: Aura Icodin, fondator A_BEST și Revista Patronatului Român, în continuarea seriei de evenimente realizate în anul 2023: „Finanțarea Societăților Comerciale”, „cumperi, vinzi, închiriezi proprietăți imobiliare”, „Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții”, „AI – Aplicații, oportunități și controverse” propun pentru debutul anului 2024 evenimentul cu tema „Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate”, care va avea loc pe data de 14 februarie 2023, 9:30 – 11:30, la SPACES, Campus 6.1 Building, Blv. Iuliu Maniu 6.

Vezi playlist video: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fsZbA5EX2olw8HuUtc9RQyf

Bilete de participare în magazin online: LINK

„Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate” este un eveniment de business care își propune să aducă în fața audienței și a mediului de afaceri în general, un tablou al impactului pe care sustenabilitatea îl are asupra diferitelor funcții de business, dar și oportunitățile de dezvoltare a afacerilor asociate cu implementarea principiilor ESG.

Parteneri:
Consiliul Patronatelor ESG din România, Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Moldova (BEROCC), British Romanian Chamber of Commerce, Camera de Comerț Româno – Olandeză (NRCC), Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură din România (CCIFER), HELLENIC – ROMANIAN Bilateral Chamber of Commerce, European Mentoring and Coaching Council România, DER REVISOR EMB, Inaq Training Center, SPACES

Parteneri Media:
Revista Cariere, Club Antreprenor, Business Voice, NORMEDIA

Evenimentul, de tipul business breakfast, se desfășoară pe două secțiuni:
– Experience sharing meeting;
– Business networking;

În prima parte, speakerii vor prezenta teme care vor fi în atenția atât a participanților la eveniment, cât și în atenția audienței online a Revistei Patronatului Român.

Speakeri:
– Vlad Duțescu, Presedinte European Mentoring and Coaching Council România, „Despre viitor cu optimism și încredere, la o nouă schimbare de paradigmă”;
– Ionuț NACHE, Owner INAQ Consulting, „IFS ESG Check noul program pentru întreprinderi mici și mijlocii elaborat de IFS – International Featured Standards”;
– Elena Miță, auditor CISA, CRMA, CAFR, CECCAR, Owner DER REVISOR EMB, „ESG – o noua provocare pentru auditul intern”;
– Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG România & Bulgaria;
– Mihaela- Loredana Nabăr, Director executiv World Vision România

În secțiunea de business networking vom avea ocazia să dezbatem, să detaliem subiectele prezentate, dar mai ales să facem schimb de date de contact pentru a dezvolta legături și noi oportunități de afaceri.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share