BUSINESS SUPPORT MADRID – A 6-A EDIȚIE

BUSINESS SUPPORT MADRID este cel mai important eveniment dedicat oamenilor de afaceri din Spania.
Business Support Madrid este un eveniment dedicat mediului de afaceri, cu obiectivul de a sprijini antreprenorii participanți care au afaceri în Spania.

Ediția a 6-a va avea loc duminică, în data de 27 februarie 2022 la Hotelul Rafael din Alcalá de Henares, Madrid, calle Bulgaria, 2, 28802, începând cu ora 10:00.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt:

Monica Ion, expertă în remodelarea creierului și a proceselor de gândire cu antreprenori de top, ne va vorbi despre o temă foarte interesantă: Cum să îți atingi obiectivele financiare personale și obiectivele de business?

Dan Sulica, expert în investiții financiare, va vorbi despre: Cum să investești inteligent în criptomonede și cum să eviți marile capcane din lumea criptomonedelor?

Vasile Lup, un antreprenor de foarte mare succes și un speaker motivațional, va vorbi despre o temă 100% motivațională, de mare necesitate în aceste timpuri: Curajul de a nu renunța niciodată!

Felix Pătrăşcanu, fondatorul companiei de curierat FAN Courier din România, va prezenta despre: Care sunt oportunitățile de investiție în România?

Ovidiu Toader, expert în Resurse Umane, va prezenta tot ce trebuie să știm despre: Cum să conduci o echipă pentru creșterea productivității?

Pentru mai multe informații despre eveniment și pentru rezervări de bilete, poți contacta TeiaMedia la telefon 642100900 sau pe e-mail: info@teiamedia.com

Organizator TeiaMedia

Parteneri media: Radio Românul și Ziarul Periódico El Rumano en España

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share