COLABORACIÓN CON REVISTA PATRONATULUI ROMĂN

Formele colective de sprijin în dezvoltarea afacerilor

„Formele colective de sprijin în dezvoltarea afacerilor” este un eveniment organizat de Consiliul Patronatelor ESG din România împreună cu Revista Patronatului Român în data de 30 iunie 2023, începând cu ora 9:30, la Institutul Bancar Român, București, Str. Negru Vodă nr. 3, Intrarea C, et. 2, Sala 1.

Seria de evenimente „360 professional business breakfast events” este dezvoltată de Consiliul Patronatelor ESG din România.

Moderator: Aura Icodin, fondator Centrul de limbi străine A_BEST

Ne propunem crearea unei comunități de business dinamice, în care schimbul de experiență și de idei, sprijinul mutual să reprezinte un aport real, efectiv la dezvoltarea afacerilor.

Alături de partenerii evenimentului, propunem mediului de afaceri un model de dezvoltare de oportunități în care beneficiile construcțiilor colective depășesc excluziunile specifice unei abordări strict concurențiale.

În cadrul acestui eveniment, CPESGR, alături de partenerii: Curtea Europeană de Arbitraj, European Mentoring and Coaching Council România, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, Camera de Comerț Româno Britanică, Camera de Comerț Belgia Luxemburg România Moldova, Camera de Comerţ şi Industrie Bilaterală România Portugalia, Asociația Firmelor Spaniole din România, Inițiativa pentru competitivitate INACO, Asociația Româna pentru Industria de Securitate, vor pune în lumină beneficiile pentru mediul de afaceri ale implicării active în organizații ce dezvoltă comunități de business.

Speakeri:
– Daniela Mariscu, Președinte Consiliul Patronatelor ESG din România, Co fondator Aquatica Experience, antreprenor si investitor (Imperiul Leilor), „Organizatii sustenabile”
– Cosmin Marina, Vicepresedinte al CCIB, cu principale responsabilitati in dezvoltarea arbitrajului si serviciilor camerale,
– Andrei Botiș, Președinte Romanian Green Building Council, Vicepreședinte Consiliul Patronatelor ESG din România, „Responsabilitate sociala / Comunitati Sustenabile”
– Alain Schodts este Directorul Executiv al Camerei de Comert Belgia – Luxemburg – Romania – Moldova (BEROCC),
– Cezar Iulian Armasu, Director general Consiliul Patronatelor ESG din România, Director Revista Patronatului Român, „Rolul patronatelor / Beneficii pentru membri”
– Ion Tucă, Membru fondator, Vicepreședinte și Director executiv Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș, Director al Administrației Proprietăților Regale din România,
– Tatiana Tuță, antreprenor, initiator „Romania esti TU!”
– Dr Beatrice Onika Jarka, Presedinte Curtea Europeană de Arbitraj, Capitolul România,
– Cosmin Serbanescu, Președinte Institutul National de Control Intern,
– Doru Păducel, European Mentoring and Coaching Council România.


bilete de participare magazin online:
https://cezariulian.ro/magazin/business-breakfast-event-formele-colective-de-sprijin-in-dezvoltarea-afacerilor/
evenimente Consiliul Patronatelor ESG din România:
https://cpesgr.ro/events/
Mai multe evenimente organizate de Revista Patronatului Român:
https://revistapatronatuluiroman.ro/tag/evenimente-revista-patronatului-roman/
Playlist video evenimente Revista Patronatului Român:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fsrs1x-AaalhWF5ZCYfHKMt


Este o oportunitate relevantă atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru organizațiile partenere de a pune în dezbatere aspecte relevante privind formele de colaborare și dezvoltare a afacerilor, de a identifica noi oportunități și de a stabili direcții concrete de acțiune.

Pentru participanții la eveniment organizăm activități specifice:
– Experience sharing meeting;
– Business networking;

Speakerii vor prezenta teme care vor fi în atenția atât a participanților la eveniment, cât și în atenția audienței online a Revistei Patronatului Român.

Parteneri media: Revista Cariere, Club Antreprenor, Business Voice, NORMEDIA, Femei in afaceri.
Eveniment partener:

Despre „România ești TU”
Este o oportunitate de a arăta întregii ţări cine esti, cum esti şi cât de mult oferi celorlalţi! O posibilitate de a promova valoarea românilor şi performanţele acestora!

CINE SUNT EROII NOSTRI?
Aceia care se detaşează de noi, ceilalţi, şi generează emoţii puternice în spaţiul public, datorită unor fapte extraordinare. Eroii nu se nasc, ci devin, prin ceea ce fac. Tânăra care a făcut să vibreze o ţară întreagă atunci când a coborât pe cordelină să salveze un copilaş este un erou autentic.

Căutăm exemple de oameni care nu cred doar în schimbarea în bine, ci o și reprezintă și își dedică fiecare zi unor activități importante pentru cei din jur. Ei activează în domenii diferite, de la social și umanitar, până la cel medical și educație.

DESPRE GALA „ROMÂNIA EȘTI TU” – EDITIA NR.2 – 27 MARTIE 2024 – PALATUL PARLAMENTULUI
România reprezintă locul pe care noi toți îl denumim „acasă”, este locul unde oameni frumoși, de peste tot, clădesc totul cărămidă cu cărămidă pentru ca proiectul nostru de țară să prindă viață.

Proiectul „România Ești TU” constă în realizarea unei GALE – eveniment în care ne dorim să îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni – români de „zece”.

Având experiența necesară, inițiatorii proiectului și-au propus să realizeze un produs de anvergură prin care să premieze și să prezinte în detaliu oamenii valoroși din România, business-uri de excepție, locații și locuri deosebite, dar mai ales proiecte locale.

Îi aducem la aceeași masă pe toți cei ce au clădit o țară, îi aducem în același loc pe cei ce și-au pus amprenta pentru ca România să devină pe zi ce trece țara cu care ne putem mândri..Un alt obiectiv al proiectului este acela de a promova branduri autohtone reprezentate atât de companii, cât și de personaje ce au făcut posibilă propagarea numelui României.
Nu există loc mai frumos, precum țara în care ne aflăm, dar nici oameni mai primitori, mai darnici și mai muncitori decât noi. Clădim de la zero totul și demonstrăm că se poate.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share